Poetry Jam ~ SÄRMÄ ~ 17.5.2018

Juliste: Aleksi Liimatainen

Kevään 2018 viimeiset Poetry Jamit ovat jo kulmikkaan kulman takana! Mascotissa räjähtää torstaina 17.5. klo 18 alkaen, kun neljä aivan uskomatonta ja erinomaisen päräyttävää esiintyjää täräyttävät sellaisen shown:n että hattu lentää päästä kuin vuoristoradassa konsanaan. Illan aikana lavan valtaa vuorollaan neljä raikasta ja särmikästä sanataiteilijaa.

ESIINTYMÄSSÄ:

░░░░░░ JAN VILHELM ░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ SINI SILVERI ░░░░
░░░ MARKKA ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░ KOHTELIAAT PUMMIT ░░░░░

Ohjelman lopuksi on vuorossa open mic -osuus. Tule ja tuo runosi, räppisi tai biisisi lavalle! Jokaiselle esiintyjälle on varattu 5 minuuttia aikaa. Paikkoja on rajoitetusti, ja varmistaaksesi omasi ilmottaudu etukäteen Veeralle: veerakoivaara(at)gmail.com tai paikan päällä suoraan juontajille. HPC:n open mic on syrjintävapaa ja tasa-arvoa kannattava, eikä esim. rasistista tai vähemmistöjä herjaavaa sisältöä esitetä. Myös housut pysykööt jalassa, muuten sana on vapaa!

Illan juontajina ja hosteina toimivat lavarunouden kaksinkertainen suomenmestari Juho Kuusi ja muuten vaan isoegoinen Veera Milja.

Taukomusiikista vastaavat DJ:t Hirvipeukalo ja PIINA-VEERA. Listalla on vuosien 2000-2005 tunteita ja takapuolta liikuttavia hittejä. 

░░ TERVETULOA ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░ TERVETULOA ░░░░░░░░
░░ TERVETULOA ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ TERVETULOA ░░░

Mascotin ovelle on saatavissa ramppi, ja ovet ovat leveät, joten tapahtuma on saavutettavissa pyörätuolilla. Alakerrasta löytyy myös esteetön WC.

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *