Uusi Open Mic -klubi Itiksessä lauantaina 18.2.2017

Helsinki Poetry Connection vuosien varrella saanut paljon pyyntöjä laajentaa itään. Ensi lauantaina kokeilemme millaista meininkiä ja porukkaa löytyy Itiksen ytimestä, kun uusi Open Mic klubi käynnistyy Idän Pisteessä, aivan Tallinnanaukion vieressä.

Turunlinnantie 14
la 18.2. klo 20-23.
(Metrolta kirjastolle vievän sillan läheltä rappuset alas ja vasemmalle).

Lauantain tilaisuuden juontaa Lasse Hauerwaas ja lämppäreinä kuullaan esityksiä Lyytiltä, Antti Asunmaalta ja Juho Niemiseltä.

Jos HPC:n tulevien klubien lämppääminen kiinnostaa, kannattaa tulla lauantaina näyttämään taitojaan. Kutsumme mielellämme tuoreita räppäreitä ja rohkeita sanataiteilijoita myös Poetry Jam klubeille Kallioon tai Kiiski Open Mic -klubille Töölöön.

Lava on avoin myös musiikille tai tarinankerronnalle. Open Mic -illoissa ei laadun tarvitse olla huippuunsa hiottua, vaan tarkoitus on mahdollistaa myös uusien ideoiden vapaa kokeileminen. Jengi kyllä arvostaa sitäkin, että saa olla koekaniinina taiteelle, joka on vasta etsimässä lopullista muotoaan. Isoimmat aplodit annetaan ensikertalaisille.

PS. Idän Pisteen henkilökunta on lupaillut, että illan alussa olisi jonkinlainen Happy Hour, eli jos esiintyminen jännittää niin ei tarvitse olla ihan suu kuivana.

The event is finished.

Arkistot

1 COMMENT
  • Tea et Tomas
    Vastaa

    Jes! Mahtavaa tulossa ollaan ensikertalaisina laulamaan pari biisiä! Eli tuodaan omat taustat muistitikulla vai miten – tässä vaiheessa ei muusikoita saatu kuvioon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *