Ruusu Open Mic 28.04. + 19.05.2019

Huh,hei ja hellät tunteet!

Helsinki Poetry Connectionin säännöllinen Ruusu Open Mic -runoklubi kokoaa taas kaikki runoilijat, räppääjät, jutuniskijät ja sanoittajat yhteen ja saman mikin varteen!

Huhtikuun (28.4.) Ruusun teille lämmittelevät runoilijat Diliana Stoyanova ja Pekka Tiainen – toukokuun (19.5.) lämppärirunoilijat ovat Roxana Crisologo ja Paulo Machado de Lima. Heidän jälkeensä on aina pääesiintyjän, eli teidän vuoro. Avomikkipaikkoja on rajoitettu määrä (30) ja paikat jaetaan klubin alussa heti lämppäriesitysten jälkeen. Paikkoja ei voi valitettavasti varata etukäteen ja osallistujat poimitaan mikin taakse sattumanvaraisessa järjestyksessä. Huomioittehan myös, että jokainen avomikkipaikka on 4 min pitkä.

Jokaista sanailijaa kuunnellaan ja kannustetaan tällä matalan kynnyksen avomikkiklubilla varsinkin, jos esiinnyt ensimmäistä kertaa! PA:han voi yhdistää myös oman kitarapiuhan tai taustabiitit.

Ruusu Open Mic on syrjintävapaa tapahtuma. Emme hyväksy rasistista tai vähemmistöjä herjaavaa sisältöä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja illat juontaa lavarunoaktiivi Ainokaisa Huusko. Lämpimästi tervetuloa!

Huomioita: Valitettavasti Sörkan Ruusu ei ole esteetön. Pääsisäänkäynnillä ~20cm askelma ja ovi ~60cm leveä, sivuovella ~20cm askelma ja ovi ~55cm leveä, ei liuskoja.

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *