Queer Poetry Jam 23.8.


Helsinki Poetry Connection ylpeänä esittää kolmatta kertaa järjestettävän, intohimoisen ja tunnerikkaan, sekä eeppisen QUEER POETRY JAMIN.

Luvassa on tuoretta spokenwordia ja runoutta Englannista sekä Suomesta. Pääsemme todistamaan sanataidetta joka käsittelee mm. ihmisyyden erimuotoja, tasa-arvoa, haasteita ja moniäänisyyttä.

Iltaan kuuluu Open Mic osuus, johon toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki halukkaat, erityisesti ne joilla on materiaalia illan teemojen maailmasta. Ilta on queerin taiteen bakkanaali, jossa korostamme elämän diversiteettiä ja juhlimme toisiamme. Esitykset saattavat sisältää vaikeita, henkilökohtaisia ja tabuiksi käsitettyjä aiheita, jotka saattavat vaikuttaa osaan ihmisistä voimakkaasti. Jamit kuitenkin noudattavat turvallisen tilan periaatteita ja pyrimme järjestäjinä takaamaan kaikille osallistujille hyvän ja viihtyisän illan.

Open Miciin otetaan yhteensä 10 esiintyjää, viisi etukäteisilmoittautumisella ja viisi paikanpäällä. Open Mic slotin pituus on 3-5 minuuttia. Ennakkoilmoittautumiset osoitteeseen: therru.mai@gmail.com

Poetry Jamit ovat HPC:n tapaan kuuluen syrjintävapaat. Emme hyväksy rasistista tai vähemmistöjä herjaavaa sisältöä. Tilaisuus valokuvataan HPC:n puolesta, kerrothan järjestäjille jos et halua tulla kuvatuksi.

Turvallisempi tila:
Tavoitteenamme on vahvistamisen sijaan kyseenalaistaa seksismiä, rasismia, homofobiaa, transfobiaa, ableismia sekä muita vähemmistöihin kohdistuvia syrjinnän muotoja. Poetry Jam on tapahtuma, jossa yleisö ja esiintyjät voivat yhdessä kohdata ja tutkia uusia ajatuksia. Palaute on erittäin tervetullutta

Esteettömyystiedot:
Cafe Mascottiin on esteetön pääsy pyörätuolilla. Katutasossa on unisex/inva-WC.

Esiintyjät:

Nelli Ruotsalainen

Nelli on Helsingin Queer/feministi areenalta tuttu runoilija ja Asennekustantamo Pesän perustaja. Häneltä on tulossa syyskussa runokokoelma “Täällä en pyydä enää anteeksi”.

Dialectic Dee

Dialectic Dee on nuori lontoolainen spoken word-artisti joka pyrkii taiteellaan paitsi viihdyttämään myös vaikuttamaan kuulijoihin ja toimimaan positiivisen muutoksen puolesta.

Keith Jarret

Keith on lontoolainen queer-runoilija, novellisti, kirjailija ja opettaja. Hän on entinen Iso-Britannian poetry slam voittaja. Hän ei ole jazzpianisti.

DJ:T Kobran Kädet

Pitävät Queer jamit liikkellä ja lantiat hytkyvinä koko illan ajan, mahtavalla ja eeppisellä setillään.

Yllätyx
Tietäjät tietää.

Illan tuottavat ja juontavat Roope Hattu ja Nihkee Akka.

Yhteistyössä Runokuu

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *