Ruusu Open Mic feat. LitAdvisor 20.1.2019


??????

Uusi vuosi, uudet tarinat, runot, seikkailut! Toivotamme jälleen tervetulleiksi kaikki runoilijat, räppääjät, jutuniskijät ja sanan taitajat vuoden ensimmäiselle Ruusu Open Mic -klubille ravintola Sörkan Ruusuun sunnuntaina 20.1. klo 17 alkaen.

Tammikuun lukumatkoja ja runollisia tutkimusretkijä ylistävä Ruusu järjestetään yhteistyössä LitAdvisor-projektin kanssa. LitAdvisor on osa Lentolakko -hanketta, ja yksi sen tarjoamista tavoista pienentää oman talouden vuosittaista hiilijalanjälkeä.

Mikrofonin lämmittelevät kirjailija ja runoilija Riina Katajavuori sekä slameista tuttu lavarunoilija Robin DeWan. Heidän jälkeensä on pääesiintyjän, eli teidän vuoro.

Homma etenee tutulla tavalla kuten ennenkin: ennakkoilmoittautumisia ei ole, mikin ääreen pääsee tulemalla paikan päälle ja nostamalla käpälää pystyyn kun oma hetki tuntuu olevan käsillä. Jokaisen sanailulle on varattu n. 5 minuuttia, jotta kaikki halukkaat ehtivät lavalle. Jokaista sanailijaa kuunnellaan ja kannustetaan, kynnyskin on olematon! PA:han voi yhdistää kitarapiuhan (tuo oma) tai taustabiitit.Tällä kertaa myös kaikki illan avomikittelijät saavat pienen LitAdvisor -aiheisen esiintymispalkkion – varsinkin, jos esitys sisältää runo-/tarina-/räppi-/musiikki-/ lukumatkailua toiseen maahan tavalla tai toisella!

Ruusu Open Mic on syrjintävapaa tapahtuma. Emme hyväksy rasistista tai vähemmistöjä herjaavaa sisältöä.

Elsa Tölli toimii illan seremoniamestarina. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Huomioita: Valitettavasti Sörkan Ruusu ei ole esteetön. Pääsisäänkäynnillä ~20cm askelma ja ovi ~60cm leveä, sivuovella ~20cm askelma ja ovi ~55cm leveä, ei liuskoja.

LitAdvisor
https://www.facebook.com/LitAdvisorLukumatkalla/

????????????

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *