Ruusu Open Mic 31.03.2019

Hoi siellä! Ruusu Open Mic kutsuu kaikki runoilijat, räppääjät, jutuniskijät ja sanan taitajat kokoontumaan yhteen, hyvästelemään maaliskuu ja toivottamaan kevät tervetulleeksi!

Helsinki Poetry Connectionin avomikkiklubi on viime vuosien aikana kasvanut ja paisunut huimiin mittoihin. Parin vuoden takaisessa Kiiski Open Micin avomikissä kävi yleensä korkeintaan 20 runoniskijää, viime Ruusussa huimat 36!!! Jotta voimme kuunnella jokaista runoilijaa keskittyneesti, kokeilemme tällä kertaa jotain uutta. Avomikkipaikkoja on rajoitettu, niitä on yhteensä 30, ja paikat jaetaan etukäteen ilmoittautumalla klubin alussa. Paikkoja ei voi valitettavasti varata ennen klubia. Osallistujat poimitaan mikin taakse sattumanvaraisessa järjestyksessä. Lisäksi esiintymisaikaa on jokaiselle varattu 4 minuuttia. Suosittelemme runoilijoita kokeilemaan esitettäviä runoja jo kotona kellon kanssa.

Edelleen jokaista sanailijaa kuunnellaan ja kannustetaan, kynnyskin on olematon! PA:han voi yhdistää kitarapiuhan (tuo oma) tai taustabiitit.

Maaliskuun Ruusun teille lämmittelevät runoilijat Leena Sainio ja Joonas Sojakka Heidän jälkeensä on pääesiintyjän, eli teidän vuoro.

Ruusu Open Mic on syrjintävapaa tapahtuma. Emme hyväksy rasistista tai vähemmistöjä herjaavaa sisältöä.

Illan juontaa Hanna Rentola. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Huomioita: Valitettavasti Sörkan Ruusu ei ole esteetön. Pääsisäänkäynnillä ~20cm askelma ja ovi ~60cm leveä, sivuovella ~20cm askelma ja ovi ~55cm leveä, ei liuskoja.

The event is finished.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *