Poetry Swingers

Poetry Swingers 14.8.


Keinu! Tanssi! Runoile! Poetry Swingers kutsuu elokuun runoilijoita ja kuulijoita osallistumaan tekstiensä kera. Paikalle saapuneet ja oman tekstinsä mukanaan tuoneet kuulevat sen toisen lausumana, ja pääsevät lausumaan toisen kirjoittamia sanoja. Soveliasta on myös osallistua pelkästään kuuntelemalla toisten esityksiä.

Salakapakka Pikku-Aleksanterissa on myynnissä virvokkeita, ja se löytyy nimensä mukaisesti hieman salaisesta paikasta: Saapuessasi etsi siis teatterin pääovet osoitteesta Albertinkatu 32. Kun nenäsi osoittaa niitä, kulje kohti teatterin kylkeä oikean kätesi puolella – Salakapakan ovi on ensimmäinen ovi tällä sivulla.

Poetry Swingers -klubin ideana on, että iltaan osallistuvat tuovat yhden oman runonsa mukanaan, jonka he antavat toiselle paikalla olevalle runoilijalle esitettäväksi. Runot jaetaan illan aikana niin, että jokainen runonsa tuonut esittää jonkun toisen henkilön tuoman tekstin. Runoihin tutustutaan lyhyen orietoitumishetken aikana ennen esitysten alkua. Illan lopuksi yleisön on myös mahdollista jakaa omia esitys- ja tekstikokemuksiansa vapaaehtoisessa ja -muotoisessa sulkupaneelissa.

Illan tuottavat Varis, Huusko ja Nikinmaa yhteistyössä Aleksanterin teatterin kanssa.

Tapahtuma ei valitettavasti ole esteetön: Salakapakkaan pääsy ainoastaan portaita pitkin.

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *