Poetry Jam: VALTA 30.5.2019

POETRY JAM KLUBI PALAA UUDISTUNEENA!

Poetry Jam: VALTA
to 30.5. klo 19
Mascot Bar & Live Stage

Miten se oikein pitäisi jakaa?
Kuka täällä määrää?
Kenellä on ääni ja kenellä ei?

Helsinki Poetry Connectionin toukokuun Poetry Jam -klubi kääntää katseen kohti Valtaa. Samalla se on myös ensimmäinen uudistettu Poetry Jam -tapahtuma. Jatkossa klubi järjestetään neljä kertaa vuodessa, ja jokaiselle klubille tilataan kahdelta tai useammalta lavarunoilijalta kuratoitu, aiemmin näkemätön kantaesitys.

Toukokuun klubilla kantaesityksenä nähdään kahden lavarunouden suomenmestarin, Nihkeen Akan ja Juho Kuusen yhteinen lavarunoesitys ”Ilman vettä ei”. Esitys on vesiteemainen dialogiruno lempeydestä, ja se on kirjoitettu kahden runoilijan pullopostikirjeenvaihtoon. Klubilla esiintyvät lisäksi drag-artisti Miss Vinyl Envynäkin tunnettu esiintyvä runoilija Mira Eskelinen sekä rap-artisti Ilkka Kalevi Tillanen yhdessä Uncle Herbien ja Mesikon Miikan kanssa. Heiltä kuullaan ensimmäisen ja viimeisen kerran livenä koettava suomenkielisen hip hopin kulttiklassikko “Se Unkarin tapaus”. Levyjä soittaa KiviMediasta tuttu Miika Turunen.

Klubi-illan päättää OPEN MIC -osuus, johon mahtuu 5 runoilijaa, 5 minuutin kestoisella runoesityksellä. Hae Open Mic -paikkaa lähettämällä sähköpostilla Hannalle lyhyt kuvaus siitä, millaisen runon haluaisit open micissä esittää. Runoilijoita valitessamme asetamme etusijalle illan teemaa kommentoivat runoesitykset.
hanna.rentola(at)gmail.com

Tapahtuman juontavat Hanna Rentola ja Veera Milja.

Poetry Jamit ovat syrjintävapaat. Emme hyväksy rasistista tai vähemmistöjä herjaavaa sisältöä. Tilaisuus valokuvataan HPC:n puolesta, kerrothan ystävällisesti järjestäjille, jos et halua tulla kuvatuksi.

Saavutettavuus:
Cafe Mascottiin on esteetön pääsy pyörätuolilla. Katutasossa on unisex/inva-WC.

Juliste: Gokhan Burhan

Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Katso lisätietoja FB-eventistä: https://www.facebook.com/events/447753815959347/

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *