Poetry Jam: Sananvapaus / Sanoin 7.2.2019

Vuoden 2019 ensimmäisissä ja nuoruuden voimaa puhkuvissa Poetry Jameissa sanat kajahtavat vapaasti, voimalla, painolla ja tarkoituksella! Teemana on sananvapaus ja lavalle singahtaa artisteja, jotka ovat kaikki rohkeita, vapaita, omia itsejään. Illan aikana kuullaan herkkää, voimakasta ja kantaaottavaa runoilua sekä energistä ja nuorekasta räppiä vanhalla sielulla.

Poetry Jam: Sananvapaus järjestetään Helsinki Poetry Connectionin, Nuoren Voiman Liiton ja Korjaamon kanssa yhteistyössä osana Sanoin-festivaalia. Tapahtumapaikkana toimii Korjaamon Vintti, joka on Korjaamon vaunuhallin yläkerrassa sijaitseva tunnelmallinen olohuone.

Tapahtumassa esiintyvät AARO PELTOSEN MIELIKUVITUSYHTYE, THE COLLECTIVE SOUND OUTFIT, MAIJA BAIJUKYA, AINOKAISA HUUSKO sekä RAE AIEMAA. (Ks. tarkemmat tiedot alta.)

Illan esitysten jälkeen on vuorossa perinteinen open mic. Varmista paikkasi ilmoittautumalla Joonakselle: joonas.ap.sojakka@gmail.com tai paikan päällä juontajille.

Vintille on esteetön pääsy Vaunusalin sisäänkäynnin kautta, jossa sijaitsee hissi.

RAE AIEMAA

Rae Aiemaa loitsii mieltään esiin tuhoisten maailmanlopun enteiden ja raakojen rakkaudentunnustusten kautta. Sanat vierivät pois ja palaavat.

”On loitsuja, joilla manataan esiin ytimiä. Varjeltuja sanajonoja, jotka soperrettuaan tismalleen täsmällisesti saa sieluston surisemaan. Sielusto ei ole onkalo, ei luola, ei kokeellinen kaikukuoppa, ei suvanto. Siellä asuu persoonan puolikkaita, häilyväisiä yksittäispiirteitä, traumakimppuja, oiresolmukkeita ja sammaloitunutta ainesta.

MAIJA BAIJUKYA

Maija Baijukya is a self taught artist based in Helsinki. A black queer non binary mother of two, her art works through the untapped rage and intergenerational sorrows of her foremothers and strives to lead to a healing space for both the artist and the audience.

THE COLLECTIVE SOUND OUTFIT

The Collective Sound Outfit on helsinkiläinen hip-hop -ryhmä, jonka tyyli vaihtelee modernista trapista old school hip-hoppiin.

AINOKAISA HUUSKO

Ainokaisa Huusko on ylirajainen ja peloton lavarunoilija, jonka runouden toistuvia teemoja ovat identiteetti, ihmetys ja ympäristö. Hän on valmistunut runojen kirjoittamisen maisteriksi Kingstonin yliopistosta (UK) 2012 ja julkaissut runojaan Englannissa, Kolumbiassa ja Suomessa. Ainokaisa on kova mutta lähestyttävä…kuin auringossa lämmennyt rantakallio!

AARO PELTOSEN MIELIKUVITUSYHTYE

Aaro Peltonen – Köyhämäen kengätön keisari ja action folkin pioneeri – esittää ensi kertaa yhdessä maagisen bändinsä kanssa tiun tulevaisuuden hittiklassikoita jo tänään. Tämä on paras mahdollisuus nähdä koko Mielikuvitusyhtye ekaa kertaa livenä!

Aikataulu:

19.00-20.00
RAE
Maija Baijukya
The Collective Sound Outfit

— tauko —

20.15-21.30
Ainokaisa Huusko
Aaro Peltosen Mielikuvitusyhtye

— tauko —

21.30 OPEN MIC

HUOM! Ajat ovat suuntaa antavia.

Tapahtuman juontavat Joonas Sojakka ja Pastori LEKSI.

Poetry Jamit ovat HPC:n tapaan kuuluen syrjintävapaat. Emme hyväksy rasistista tai vähemmistöjä herjaavaa sisältöä. Tilaisuus valokuvataan HPC:n puolesta, kerrothan järjestäjille jos et halua tulla kuvatuksi.

Vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma osa Sanoin-festivaalia Korjaamolla.

Katso kaikki tapahtumat: https://sanoin.korjaamo.fi

Korvat on uudet silmät. Sanoin, 5.-9.2.2019

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *