Poetry Jam: Esikuvaklubi 11.10.2018


Kauan toivottu ja odotettu Esikuvaklubi on täällä!

Helsinki Poetry Connectionin lokakuun Poetry Jam -klubi luo lämmintä valoa pimenevään iltaan. Klubi kokoaa yhteen erilaisten esikuvien inpiroimia esityksiä ja tribuutteja.

Illan aikana lavan ottavat haltuun oodirunoutta esittävä Hanna Rentola, leffamusiikkia kuvitteellisiin elokuviin säveltävä KO:MI, jotain omaa ja jotain lainattua laulava runoelmapoppari Lyyti sekä dokumentaarinen tutkimusmatka Kaupunkaleidoskooppi, eli runoilija Riikka Ala-Hakula ja muusikko Sami Siivola. Yleisön toivelevyjä illan aikana soittaa DJ Wishlist.

Klubi-illan kruunaa OPEN MIC TRIBUTE -osuus. Tule esittämään lempirunoilijasi helmiä, cover-biisisi tai vaikka oodi omalle esikuvallesi. Huomaathan, että jokaiselle esiintyjälle on varattu 5 minuuttia esiintymisaikaa. Paikkoja on rajoitetusti, ja varmistaaksesi omasi ilmottaudu etukäteen Veeralle: veerakoivaara(at)gmail.com tai paikan päällä suoraan juontajille.

Aikataulu;

19.00 DJ Wishlist
19.30 Tervetuloa!
19.35 Mainoskatko oodein: Hanna Rentola
19.45 Lyyti
20.15 Mainoskatko oodein: Hanna Rentola
20.20 Kaupunkikaleidoskooppi
20.50 Mainoskatko oodein: Hanna Rentola
20.55 KO:MI
21.30 Open mic!!!

Illan tuottavat ja juontavat tuore Poetry Slamin Suomen mestari, yhden asian naisenakin tunnettu Nihkee Akka sekä Piina-Veerana kyseenalaista mainetta niittänyt, muuten vaan leso Veera Milja. Ota yhteyttä järjestäjiin: helsinkipoetryconnection@gmail.com

Poetry Jamit ovat HPC:n tapaan kuuluen syrjintävapaat. Emme hyväksy rasistista tai vähemmistöjä herjaavaa sisältöä. Tilaisuus valokuvataan HPC:n puolesta, kerrothan järjestäjille jos et halua tulla kuvatuksi.

Esteettömyystiedot:
Cafe Mascottiin on esteetön pääsy pyörätuolilla. Katutasossa on unisex/inva-WC.

Tervetuloa!

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *