Open Mic -klubi Imatralla 18.12.

Imatralla on ensi viikolla mahdollisuus esittää omia runojaan, kun Jesper’s Pubissa järjestetään Runojamit klo 20.00 – 23.00. Illan päättää räp-muusikko Roope Hattu Lappeenrannasta.

Runoilijat Tarja Okkonen, Kristian Huuhtanen, Rippe Riikonen ja Juho Nieminen esiintyvät alkuillasta myös pääkirjastolla klo 17.00.

Ohjelma Jesper’s Pubissa (Koskenparras 3, lähellä kävelykadun lavaa):


Klo 20.00 runoilijat lukevat tuotantoaan.

Klo 21.30 Open Mic, eli eräänlainen runokaraoke, jossa tyyli on vapaa. Myös lauluja tai räp-lyriikoita on mahdollisuus esittää.
Klo 22.15 Muusikko Roope Hattu esiintyy.
Molemmat tapahtuma ovat ilmaisia, eikä open mic vaadi ennakkoilmoittautumista. Tapahtumaa on tukenut Suomen Kulttuurirahaston Etelä Karjalan rahasto.
Esiintyjistä:

Tarja Okkonen (s. 1963) on lappeenrantalainen kirjailija, joka julkaisi tänä vuonna ensimmäisen runokirjansa Vuosisadan rallaustarina(Kustannuskynnys). Imatralla Okkonen esittää uusia tekstejään vielä julkaisemattomasta Yksinhuoltajan runot -kokoelmasta.
Helsingissä asuva Kristian Huuhtanen on pitkän linjan kirjoittaja, joka julkaisi esikoiskokoelmansa 2013. Hän kirjoittaa blogia os. kristianhuuhtanen.blogspot.fi. Hänellä on karjalaiset sukujuuret.
Jukka ”Rippe” Riikonen on imatralainen urheilujournalisti ja kulttuurin monitoimimies, joka runojen kirjoittamisen ohella esiintyy luontevasti myös teatterilavoilla.
Joutsenossa varttunutJuho Nieminen on julkaissut neljä runokirjaa. Hän toimii aktiivisesti lavarunouspiireissä ja on voittanut Helsingin Poetry Slam -kilpailun neljästi. Viime vuosina hän on keskittynyt yhä enemmän tapahtumien järjestämiseen myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *