Onda Poetry Slam 3.3.2016

Helsingin lavarunoustapahtumien kentälle ilmestyi uusi tulokas helmikuussa, kun ruokala Ondassa (Toinen linja 3) aloitettiin säännölliset poetry slamit! Tupa oli heti ensimmäisellä kerralla täynnä, kisailijat virkistävän monipuolisia ja tunnelma muutenkin katossa! Nyt slämäilyt jatkuvat torstaina 3.3. Onda Poetry Slam -klubilla klo 19, jolloin kisailemme jälleen kansainvälisillä poetry slam -säännöillä ja voittajalle on luvassa 50 euron lahjakortti Ondaan. Tilaisuudet juontaa Helsinki Poetry Connectionin perustaja, spoken word -artisti Harri Hertell. Kisailemaan voi ilmoittautua ennakkoon sähköpostilla: harri.hertell@gmail.com sekä paikan päällä 30 minuuttia ennen skabojen alkua. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan runomittelöön!

Tapahtuma löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/191670727860734/

#ONDAPOETRYSLAM

Haastattelut ja lisätiedot:
harri.hertell@gmail.com

Säännöt (lainattu Runopuulaakin sivuilta):

1. Runoilija ilmoittautuu joko etukäteen järjestäjille tai paikan päällä puoli tuntia ennen runoilujen alkua.
2. Runoilija esittää vain omia runojaan.
3. Kansainvälisten poetry slam -sääntöjen mukaisesti esityksen kesto on rajattu kolmeen minuuttiin. Ajanotto alkaa runoilijan runon ensimmäisestä sanasta. Ajan päättyminen ilmoitetaan, ja ajan ylityksen tuomaristo arvioi kohtuulliseksi katsomallaan tavalla.
4. Mikrofonin ja tekstipaperin lisäksi muun rekvisiitan tai musiikin käyttö ei ole sallittua.
5. Ensimmäisellä kierroksella runoilijoiden esiintymisjärjestys arvotaan.
6. Kilpailun tuomaristoon kuuluu viisi yleisön edustajaa. Raadin viisi yleisöjäsentä valitsee järjestäjä ennen kilpailun alkua vapaaehtoiseksi ilmoittautuneiden, puolueettomien ja arvostelukykyisten kansalaisten joukosta.
7. Yleisöraati jakaa pisteet asteikolla 1,0‒10,0 niin, että 10 on paras. Ylin ja alin arvostelu jätetään pois ja kolmen keskimmäisen pisteet lasketaan yhteen. Tasapisteissä karsinnan juontaja valitsee jatkoon pääsijän.
8. Toiselle kierrokselle pääsee puolet runoilijoista, joista ensimmäisenä esiintyy vähiten pisteitä saanut. Toisella ja kolmannella kierroksella ei lasketa mukaan edellisten kierrosten pisteitä.
9. Karsintojen kolmannella kierroksella runoilee kolme kilpailijaa, joista voittajan valitsee sama tuomaristo.

Lisätietoja Ondasta: www.ondaruokala.fi

 

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *