Kiiski Open Mic: Last of 2015

Illat pimenee ja tummuu ja tarvitsemme toisiamme aina vaan enemmän. Siksipä on hyvä että Kiiski Open Mic -klubia vietetään taas kerran lauantaina 12.12. klo 19 alkaen aina klo 22 saakka!

Illan lämmittelevät käyntiin kolme esiintyjää:

Harri Hemmingin runoudessa palaa klassisen eurooppalaisen runouden liekki. Hänen esikoiskokoelmansa Salaa sitruunantuoksuisessa yössä on koottu antiikin tragedian kaavalla ja sen runojen miliöö on usein ulkomailla, erityisesti välimeren maisemissa.

Heta Kaisto on Töölössä asustava pöytälaatikkokirjoittaja ja itseoppinut laulaja, pianisti ja kitaristi. Lauluillaan hän pyrkii yleensä vangitsemaan jonkin pienen hetken tai tunnelman pienillä keinoilla.

Senqi (aka Toni Ledentsa) esittää puhuttua sanaa elektronisen musiikin kera.

Kiisken avomikeissä kuvio on yksinkertainen: ota runosi, rap-lyriikkasi tai vaikkapa laulusi mukaan ja tule esittämään ne muille! Emme ole katsoneet kelloon esitysten aikana vaan jokainen saa esittää settinsä loppuun, harkintaa kuitenkin käyttäen. Meillä ei ole ennakkoilmoittautumista ja paikan päällä on mahdollisuus liittää biitit ja vaikka skeba PA:han. Tapahtuman juontaa Roope Hattu, tervetuloa!

Roope Hattu
Helsinki Poetry Connection
jenni.nirhamo@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com/
______________

The open mic club at Vastarannan Kiiski (Runeberginkatu 26) once again welcomes all poets and poetry-minded individuals to experience a night celebrating the spoken and written word on Saturday, Dec 12, 2015 This time around our guest warm-up performers are poet Harri Hemminki, singer-songwriter Heta Kaisto, and much-lauded spoken word artist Senqi. After this it’s time for — you guessed it — the year’s final Kiiski open mic slots!

The drill at the Kiiski Open Mic poetry club is recurring and simple: take out and dust off your poems, rap tracks or song lyrics, whatever the language, and perform them on stage for all to hear!

There are only two rules of thumb: only perform your own material (because we’re here for you) and try to keep your performance at around 5 minutes in total (so that everyone has a chance to rip the mic). No need to sign up, just walk on stage when you feel the urge. And it’s possible to plug your beats or guitar into the PA.

The event will be hosted by Roope Hattu. Entry free of charge. Come one, come all!

For additional information, please contact:

Roope Hattu
Helsinki Poetry Connection
jenni.nirhamo@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com/

Poster by: Salla Moilanen

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *