Poetry Jam -lavarunousklubi juhlii kaksi vuotta kestänyttä taivaltaan 20.10.2011

TIEDOTE 23.9.2011
JULKAISUVAPAA HETI

Poetry Jam -lavarunousklubi juhlii kaksi vuotta kestänyttä taivaltaan 20.10.2011

Pääkaupunkiseudulla suureen suosioon noussut Poetry Jam -lavarunousklubi juhlii kaksi vuotta kestänyttä taivaltaan torstaina 20.10.2011 Cafe Mascotissa (Neljäs linja 2, 00530 Helsinki) klo 19 alkaen. Palkitulla runoklubilla esiintyvät keväällä toisen runokokoelmansa julkaissut Jani Nieminen, performanssitaiteilija Yrjänä Sauros, keväällä open mic -kilpailun voittanut runoilija ja romaanikirjailija Jussi Wahlgren sekä runoilija ja elokuvaohjaaja Mikko Myllylahti. Juhlaillan päättää punk-legenda Pelle Miljoona soolokeikalla. Tilaisuuden juontaa Helsinki Poetry Connection -kollektiivin perustaja Harri Hertell. Illan levyvalinnoista vastaa DJ Janne Lastumäki. Tapahtumassa järjestään myös open mic -osuus, jonka aikana yleisö on tervetullut esittämään omia runojaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Mikko Myllylahti (s.1980) on Helsingissä asuva runoilija ja ohjaaja-käsikirjoittaja.

Yrjänä Sauros on helsinkiläinen, muusikko, kirjailija ja näyttelijä. Sauroksen esitykset usein koostuvat runonlausunnasta, omalaatuisista tarinoista ja monien instrumenttien kuten huuliharpun, kitaran ja saurofonin, joka on Sauroksen itse kehittämä jousisoitin, soitosta. 

Yrjänä Sauros

 
Jani Nieminen (s.1973) asuu Helsingissä ja on ammatiltaan erikoiskirjastonhoitaja. Niemisen esikoisrunoteos Kylässä ilmestyi vuonna 2009. Tarinamuotoinen runokerronta sai jatkoa myös keväällä 2011 ilmestyneessä, eroa ja siitä toipumista käsittelevässä teoksessa Kodittomille koirille.

Jussi Wahlgren (s.1952) on kokopäiväinen kirjailija. Hän kirjoitti 1990-luvulla paljon näytelmiä, joita esitettiin ulkomaita myöten. Viime vuosina Wahlgren on keskittynyt runoihin ja proosaan, ja hänen viides romaaninsa Taivaanrannan perillinen ilmestyi tänä vuonna. Runoissaan Wahlgren kirjoittaa vanhenevan miehen tunteista ja polttavasta rakkauden kaipuusta. Hänen runonsa kuvastavat nykyajan ihmisen kykenemättömyyttä sitoutua ja rakastaa. Wahlgren kysyy runoissaan, montako uutta alkua ihmiselle on tässä elämässä annettu.

Pelle Miljoona
Pelle Miljoona (s.1955) on suomalainen punk- ja rockmuusikko sekä kirjailija. Pelle Miljoona on suomalaisen punk-liikkeen pioneereja.

Tapahtuman järjestää Helsinki Poetry Connection yhteystyössä Nuoren Voiman Liiton kanssa.

Lisätiedot ja haastattelut:
Harri Hertell, tapahtumatuottaja
p. 040 506 3668
hkipoetryconnection@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com/

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *