Open mic -runouden superpäivä

 

 

 

 

 

 

Pidätkö avomikittämisestä? Runoista? Ystävistä? Kesästä? Puistoista tai tunnelmallisista ravintoloista? Kahvista, oluesta, teestä tai viinistä?

Tänään vietetään rennossa hengessä avomikin superpäivää, kun Helsinki Poetry Connection järjestää Karhupuiston lippakioskilla kello 16.00-18.00 perinteikkään ja tunnelmallisen HPC Goes Puisto -ulkoilmaklubitapahtuman. Ne ovat samalla koko HPC Goes Puiston avajaiset kesälle 2015.

Karhupuistosta on mahdollisuus siirtyä illaksi Töölöön ravintola Vastarannan Kiiskeen, jossa avomikittelyt jatkuvat kello 19.00-22.00(Runeberginkatu 26).

Kiiski Open Mic -klubin lämmittelijävieraat ovat tällä kertaa spoken word -hengessä Illmari ja pitkästä aikaa Helsingissä esiintyvä Juho Kuusi.

Illmari on helsinkiläinen räppäri, lavarunoilija ja sanataiteilija. Hän on mutkikkaan arsenaalinsa turvin kolunnut jo useiden auringonkiertojen ajan läpi mitä erilaisimpia lavarunoustapahtumia sekä esiintymistilaisuuksia.
Juho Kuusi on turkulaistunut (lava)runoilija, räppäri ja elektroninen muusikko. Kuusi työstää toista ja kolmatta pitkäsoittoaan, yrittää parhaansa mukaan uskoa siihen, ettei ihmiskunta ole tuhoon tuomittu. Lavarunouden suomenmestari vm. 2012.

Tuo tapahtumiin omat tekstisi esitettäviksi! Luvassa varmasti sähköistä tunnelmaa valoisassa kesäillassa!

Tervetuloa!

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *