Kiiski Open Mic 24.9.

Vastarannan Kiisken (Runeberginkatu 26) open mic -sessiot jatkuvat jälleen lauantaina 24.9.2011 tällä kertaa jo kello 18.00 alkaen. Lämmittelijöiksi olemme saaneet Tuukka Hämäläisen, Johannes Laitilan ja Joel Fjäderin. Luvassa siis tiukkaa runoilua ja kitarointia moneen makuun!

Kiisken open mikeissä kuvio on yksinkertainen: ota lyriikkasi mukaan ja tule esittämään ne muille! Emme ole kytänneet kelloon esitysten aikana vaan jokainen saa esittää settinsä loppuun, harkintaa kuitenkin käyttäen. Instrumentit ovat sallittuja esityksissä, mutta niistä kannattaa laittaa infoa etukäteen osoitteeseen: hkipoetryconnection@gmail.com

Olemme yleensä palkinneet yleisön suosikin ja niin tälläkin kertaa aiomme tehdä. Helmilevyt ovat ystävällisesti luvanneet tarjota yleisösuosikille vapaapääsyn (+ avec) Joose Keskitalon ja Karhumaurin keikalle. Nämä sanataiteilijat esiintyvät Semifinaalissa samana iltana pian open mikkien jälkeen. Keikkapaikka sijaitsee  muutaman korttelin päässä Kiiskestä osoitteessa Urho Kekkosen katu 6 (käynti sisäpihalta).

Nähdään siis 24.9. Kiiskessä! Dägä dägä!

Kiisken open mic -sessioiden yhteistyökumppani syyskuussa

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *