HPC Goes Puisto: Kalasataman Vapaakaupunki 22.6.2018


Helsinki Poetry Connection kutsuu sinut sanojen äärelle raikkaaseen ulkoilmaan! Lavarunouden kesäkausi alkaa Helsingissä kun HPC Goes Puisto -minikiertue tuo open mic -meiningin kolmeen julkiseen ulkotilaan, jo kahdeksatta kertaa.

Klubin ensimmäinen keikka järjestetään tänä vuonna tuliterässä pop up -tapahtumakylässä, Kalasataman Vapaakaupungissa juhannusaattona 22.6. klo 18 alkaen. KesäiIllan lämmittää käyntiin pohtivan englanninkielisen räpin wild child BENTALITY, jonka jälkeen mikrofoni on päällä ja avoin kaikille läsnäolijoille!

Open mic -touhu seuraa tuttua kaavaa: nouse lavalle ja lausu, räppää, laula tai muutoin ilmaise tekstisi auliille kuulijakunnalle, n. 5 minuuttia kerrallaan. Omia tekstejä toivomme erityisesti, mutta Goes Puiston muutenkin avoimissa raameissa kaikki muukin lyyrinen coverointi ja lausunta on suuresti sallittua.

HPC Goes Puiston suunnittelee ja houstaa pitkäaikainen puistokippari, lavarunoilija Kasper Salonen, jonka käsialaa on myös klubin juliste.

HPC Goes Puiston kaksi muuta etappia ovat Karhupuiston (5.7.) ja Käpylän (20.7.) lippakioskit. Seuraa HPC:n feediä niin tiedät mistä ulkoilmarunopäät löytää. Säävaraus.

Jos olet Stadissa jussina ja etsit juhlia, suuntaa Kalasatamaan! Dägä! Lisätietoja täältä.

The event is finished.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *