Helsinki Poetry Connection järjestää uudenlaisen kirjallisuusklubin Tenhossa

TIEDOTE 3.3.2016
JULKAISUVAPAA HETI

Helsinki Poetry Connection ja Tenho restobar ylpeänä esittävät

LOIHTU-KLUBI

Loihtu-klubi on Helsinki Poetry Connectionin täysin uusi kirjallisuusklubi, jolla esiintyy kirkkaimmat lavarunotähdet ja nykykirjallisuuden kärki.

Loihtu-klubi on omaperäinen, anarkistinen, valloittava ja sanataiteen kaikkia muotoja sekoitteleva sirkus, jonka ensimmäistä iltaa juhlitaan 8.3.2016 kello 19.30 lähtien upeassa, vasta-avatussa Tenho-baarissa (Helsinginkatu 15).

Avajaisiltana Loihdussa esiintyy lavarunouden ammattilaisia sekä kirjailija ja muusikko Miki Liukkonen että toimittaja ja Tanssiva Karhu -runokilpailun puheenjohtaja Aleksis Salusjärvi. Ilta käynnistetään kahdella haastatteluosuudella, joiden aiheita ovat muun muassa rakkaus kirjoittamiseen, kirjoihin ja esiintyvän runouden nousu.

Illan aikana omaa tuotantoaan esittämään saapuvat kirjailija Miki Liukkosen lisäksi turkulainen anarkistirunoilija ja kustantaja Susinukke Kosola, kulttuuriaktiivi ja lavarunoilija Roope Hattu, kaksikielinen spoken word -artisti Kasper Salonen ja runoilija Aura Nurmi.

Tilaisuuden päätteeksi järjestetään myös open mic -osio, johon otetaan viisi ennakkoilmoittautumista vastaan. Lähetä ilmoittautumisesi otsikolla OPEN MIC osoitteeseen aura.kanerva@gmail.com . Open mic -tilaisuuteen on myös mahdollisuus ilmoittautua paikan päällä, jos tilaa on.

Illan juontaa lavarunoilija ja Helsinki Poetry Connectionin puheenjohtaja Aura Nurmi.

P.S. Tenho tunnetaan loistavista pizzoistaan ja ruokaa paikalta saa puoleen yöhön asti.
Nautinnollinen kokemus on taattu!

Illan levyselektiosta vastaa DJJD Salinger ja klubille on vapaa pääsy.
Lämpimästi tervetuloa!

ILLAN MENU

Kirjailijahaastattelussa Miki Liukkonen
Haastattelee Aura Nurmi

Aleksis Salusjärvi ja Aura Nurmi keskustelevat lavarunoudesta

Runoesityksiä!

OPEN MIC (HUOM! OPEN MIC -ILMOITTAUTUMISET OVAT TÄYNNÄ!)

Esiintyjät:

Kasper Salonen on helsinkiläinen spoken word -runoilija, juontaja ja kääntäjä. Kasper on esittänyt suomeksi ja englanniksi tuotantoaan lavoilla yli viiden vuoden ajan, myös ulkomailla. Vuonna 2014 hän julkaisi runo-EP:n ja omakustannekokoelman, ja tänä vuonna hänellä on suunnitteilla useita eri julkaisuja.

Aura Nurmi on tulisieluinen lavarunoilija ja Helsinki Poetry Connectionin puheenjohtaja.
Hänen esikoisrunokokoelmansa ilmestyy kesällä 2016.

Aleksis Salusjärvi on televisio-, radio- ja sanomalehtitoimittaja sekä kirjallisuuden verkkolehti Kiiltomadon päätoimittaja. Tänä vuonna hän toimii myös Tanssiva karhu -runopalkinnon puheenjohtajana.

Miki Liukkonen on oululainen kirjailija ja runoilija.
Häneltä on aikaisemmin julkaistu romaani Lapset auringon alla sekä runokokoelmat Raivon historia, Elisabet, sekä Valkoisia runoja.
Liukkosen romaani Lapset auringon alla oli ehdolla Runeberg-palkinnon saajaksi.
Hän voitti J.H. Erkon kirjoituskilpailun vuonna 2009.

Roope Hattu on Kiiski Open Mic -klubilta tuttu karismaattinen juontaja-tuottaja, Helsinki Poetry Connectionin pitkäaikainen aktiivi ja lavapoeetta. Tenhossa hän esiintyy Pirunkeuhkon väkevällä säestyksellä.

Anarkistilyyrikoksikin tituleerattu Susinukke Kosola on tunnettu elävistä esiintymisistään ja yhteiskunnallisista aiheista. Hän on esiintynyt niin talonvaltauksilla kuin Englannin kirjallisuusfestivaaleillakin. Hänen ensimmäinen kokoelmansa .tik. palkittiin Silja Hiidenheimon muistostipendillä, ja hänen seuraava kokoelma Avaruuskissojen leikkikalu julkaistaan pian.

LOIHTU-KLUBI
8.3.2016 kello 19.30 alkaen
Tenho Restobar
Helsinginkatu 15

Lisätiedot ja open mic -ilmoittautumiset:
Aura Nurmi, Helsinki Poetry Connection
aura.kanerva@gmail.com

The event is finished.

Arkistot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *